Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Απρόσμενη εξέλιξη στην τελευταία ημέρα της δίκης των συλληφθέντων για το αστυνομικό όργιο βίας στα Σεπόλια τον Νοέμβριο του 2020, καθώς, ανακοινώθηκε η παύση της προέδρου της έδρας εξαιτίας καθυστερήσεων  σε υποθέσεις που αναλαμβάνει.

Αυτό σημαίνει, πρακτικά, ότι η ταλαιπωρία για τους συλληφθέντες, ανάμεσά τους τα δύο παιδιά της οικογένειας Καττή, ένας φίλος τους επίσης φοιτητής και ένας οικογενειακός φίλος, συνεχίζεται, καθώς η δίκη θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή. Η πρώτη δικάσιμος προγραμματίζεται για 14 Δεκεμβρίου 2022, περισσότερα από δύο χρόνια, δηλαδή, μετά το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι η δίκη ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου 2021, περίπου έναν χρόνο μετά τη σύλληψη των κατηγορούμενων και από την έναρξή της έχουν περάσει επτά μήνες, ενώ είχαν σημειωθεί αρκετές καθυστερήσεις.