Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Προθεσμία να απολογηθεί μεθαύριο ζήτησε και πήρε ο 52χρονος οδηγός, ο οποίος το Σάββατο παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μηχανή για να γυρίσουν σπίτι τους. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή από πρόθεση, επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, σωματική βλάβη εξ αμελείας και απείθεια.

Εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο της Σπάρτης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το δυστύχημα και φέρεται να απάντησε: «Εάν με αφήσουν τα παιδιά θα σας πω». Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι προανακριτικά ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν. 

Ο ίδιος χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα το μηχανάκι με τους δύο 77χρονους, στο 67ο χιλιόμετρο Τάραψας – Μονεμβασιάς, και τράπηκε σε φυγή αλλά λίγο αργότερα εμφανίστηκε και παρέσυρε τουλάχιστον για 200 μέτρα, τον συνοδηγό που είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα το θύμα να βρει τραγικό θάνατο. 

Ο γιος του οδηγού της μοτοσικλέτας δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως ο κατηγορούμενος παρέσυρε τον πατέρα του, για σχεδόν 300 μέτρα, από το σημείο που τον χτύπησε αρχικά. «Ξαφνικά δύο άνθρωποι έφυγαν εντελώς βασανιστικά, άδικα. Ένας παλαβός, δεν ξέρω, δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω. Το θέμα είναι τι έγινε. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Εγώ δούλευα, ντελίβερι. Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και τον είδα μετά αιμόφυρτο στο έδαφος» είπε στον ΣΚΑΪ.

Νωρίτερα, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος, έκανε λόγο μιλώντας στον ΑΝΤ1 για σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας. «Έβαλε τον έναν άνθρωπο κάτω από το σασί και τον έσυρε 250 μέτρα κι ο άνθρωπος φώναζε, απ’ ό,τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες. Μετά γύρισε σε τρία λεπτά, πήρε τον άλλο άνθρωπο και τον μετέτρεψε σε άμορφη μάζα. Ήταν εντάξει, θα ζούσε».