Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Έξι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από αγνώστους κατά τη διάρκεια της νύχτας σε τράπεζες και δημόσια κτίρια σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στις 22:15, άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα τζαμαρία υποκαταστήματος της Alpha Bank στη Γλυφάδα στην οδό Γούναρη και πέταξαν μέσα μολότοφ και γκαζάκια.

Λίγο αργότερα ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, προκαλώντας υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα.

Στις 03:20 τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε υπηρεσιακά οχήματα του ΟΤΕ που ήταν σταθμευμένα σε πάρκινγκ προκαλώντας ζημιές.

Επίσης, στις 03:45, άγνωστοι έκαψαν ολοσχερώς Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα.

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι και σε ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Βεΐκου στο Νέο Κόσμο λίγο πριν τις 4 προκαλώντας υλικές ζημιές.

Τέλος, στις 04:50 άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και γκαζάκια έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.