Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στα χέρια των ανδρών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έπεσε πρόσφατα η 29χρονη Γεωργιανή, αποκλειστική νοσοκόμα και σύντροφος του «εγκέφαλου» της σπείρας των Γεωργιανών που λήστεψαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν στις 16 Αυγούστου του 2015 ένα 67χρονο εστιάτορα στην Ύδρα. 

Ήταν η μόνη που παρέμενε ασύλληπτη και επί μήνες οι αστυνομικοί την έψαχναν. Τελικά την βρήκαν σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι, όπου συζούσε πλέον με έναν άλλον Γεωργιανό, ο οποίος δεν έχει σχέση με την υπόθεση. 

Η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, πως δεν γνώριζε τίποτα για τα σχέδια του «εγκεφάλου» της ληστείας μετά φόνου και δεν ήξερε που βρίσκονταν τα χρήματα από τη ληστεία, καθώς μετά την άφιξή τους με το θαλάσσιο ταξί στην Βάρκιζα δεν τον ξαναείδε μέχρι που συνελήφθη τον Νοέμβριο και εκείνος από αστυνομικούς. 

Επέμεινε, μάλιστα ότι της είχε πει, πως απλά θα πήγαιναν ένα ταξίδι στην Ύδρα για να περάσουν καλά.