efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται από το πρωί οι κάτοικοι της Κάτω Τιθορέας στη Φθιώτιδα, μετά την ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, με τέσσερις δράστες να πραγματοποιούν οργανωμένη επιχείρηση μέσα στο χωριό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, όλα ξεκίνησαν όταν δύο από τους δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα φορώντας περούκες, καπέλα και μάσκες, προκειμένου να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Με την εντολή «Πέστε όλοι κάτω», οι τρεις υπάλληλοι και οι δύο πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην τράπεζα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κάννες των όπλων των ληστών. Ο ένας από τους δράστες, οπλισμένος με καλάσνικοφ, κρατούσε υπό επιτήρηση τους παρευρισκόμενους, ενώ ο δεύτερος, επίσης υπό την απειλή όπλου, οδήγησε υπάλληλο στο χρηματοκιβώτιο.

Φθιώτιδα: Άρπαξαν 200.000 ευρώ και διέφυγαν με ΙΧ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 200.000 ευρώ, ενώ η επιχείρηση φαίνεται πως είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια. Περίπου 20 λεπτά αργότερα και λίγο πριν ολοκληρωθεί η ληστεία, τρίτο μέλος της ομάδας εμφανίστηκε στην είσοδο της τράπεζας κρατώντας γεμάτο καλάσνικοφ, διατηρώντας ανοιχτές τις πόρτες ώστε να εξασφαλιστεί η διαφυγή των συνεργών του.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ληστείας, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ όχημα όπου τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους και διέφυγαν με κατεύθυνση προς τη Λιβαδειά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την έξοδό τους από το υποκατάστημα φέρεται να τους έπεσε μέρος των χρημάτων, με τους ίδιους να σταματούν για να τα περισυλλέξουν πριν εξαφανιστούν.

Οι κάτοικοι της Κάτω Τιθορέας περιγράφουν σκηνές πρωτόγνωρες για την τοπική κοινωνία, κάνοντας λόγο για ψυχρούς και απόλυτα οργανωμένους δράστες, οι οποίοι έδρασαν με άνεση και αποφασιστικότητα. Η τοπική κοινωνία παραμένει αναστατωμένη, καθώς πρόκειται για ένα περιστατικό που δεν έχει προηγούμενο στην περιοχή.

Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή πραγματοποιώντας εκτεταμένους ελέγχους και αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε εικόνες από τη Φθιώτιδα:

Το ΙΧ που διέφυγαν οι δράστες | lamianow.gr
Το ΙΧ που διέφυγαν οι δράστες | lamianow.gr
Το ΙΧ που διέφυγαν οι δράστες | lamianow.gr
Το ΙΧ που διέφυγαν οι δράστες | lamianow.gr