Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μνήμες από αιματηρά περιστατικά των προηγούμενων ετών ξυπνούν στη Θεσσαλονίκη μετά τη δολοφονία 20χρονου στη Καλαμαριά.

Ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ φέρεται να δέχθηκε θανάσιμο χτύπημα από μαχαίρι στον πνεύμονα, ενώ, σήμερα το πρωί το ΕΡΤnews έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την δολοφονική επίθεση.

Στα πλάνα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση φαίνεται ο 20χρονος μετά το χτύπημα να κάνει κάποια βήματα και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα, ακόμη, είχε ταυτοποιηθεί  από την αστυνομία ως μέλος των «αυτόκλητων τιμωρών, της ομάδας που έδινε ραντεβού με παιδόφιλους και στη συνέχεια τους ξυλοκοπούσε.

Το χρονικό

Χθες γύρω στις 10 το βράδυ το Κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε δεχθεί κλήση για νεαρό άνδρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα στην οδό Αργοναυτών.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διασώστες του ΕΚΑΒ. Ο άτυχος 20χρονος διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Bορείου Ελλάδος.