Στο Αυτόφωρο αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα το μεσημέρι ο πανελίστας που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη βουλεύτρια Μαγνησίας της ΝΔ, Ζέττα Μακρή και συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα το πρωί του Σαββάτου.
Την επόμενη ημέρα, ο φερόμενος ως εκβιαστής της βουλεύτριας, οδηγήθηκε με χειροπέδες και από την πίσω πόρτα του Πρωτοδικείου Βόλου στην Εισαγγελία, απ’ όπου και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μέχρι την ώρα της δίκης.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι το χρηματικό ποσό που φέρεται να έλαβε από τη Ζ. Μακρή, αφορούσε σε εξόφληση διαφημιστικών υπηρεσιών της βουλευτή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία διευθύνει.
Η κ. Μακρή επανέλαβε πως, δεν διατηρεί επιχείρηση και δεν πουλάει προϊόντα για να διαφημίζεται, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του φερόμενου ως εκβιαστή.
Η ίδια τόνισε πως, με δυσκολία και μετά από σκέψη πολλών μηνών έλαβε την απόφαση να απευθυνθεί στην αστυνομία όταν με την ταυτόχρονη πίεση για καταβολή χρημάτων κλιμακώνονταν τα αρνητικά σχόλια εναντίον της. Συμπλήρωσε πως, διαπραγματεύονταν μαζί του εδώ και τρεις μήνες, ζητώντας της 15.000 ευρώ για να «πέσουν» τελικά στα 5.000 ευρώ που δόθηκαν προσημειωμένα.
