Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησαν οι αρχές μετά από καταγγελία ενός 48χρονου για τον άγριο ξυλοδαρμό του στα Γλυκά Νερά το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αξιωματικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες έφτασαν στον εντοπισμό του ανήλικου, ο οποίος συνελήφθη ενώ οι γονείς του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πολύ βαριά και πρόκειται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Το θύμα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού φέρεται να δέχτηκε επίθεση από δύο νεαρά αγόρια, ίσως ακόμη και ανήλικους στα Γλυκά Νερά, πιθανόν για ασήμαντη αφορμή, οι οποίοι αρχικά τον γρονθοκόπησαν άγρια και όταν ο άνθρωπος σωριάστηκε στο έδαφος, συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με ένα πατίνι.
Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο
Οι δύο νεαροί φαίνεται λίγο πριν να βρίσκονταν λίγο πιο κάτω με μία παρέα άλλων ανηλίκων και όταν είδαν τον συγκεκριμένο άντρα, τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Κάποιοι νεαροί στη γειτονιά κάνουν λόγο για επίθεση με κίνητρο ότι μιλούσε σε κάποια κορίτσια και κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι γενικά ο άνθρωπος αυτός μιλούσε με τα παιδιά, ήταν ευγενικός και δεν προκαλούσε προβλήματα.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μεθούσε συχνά και δημιουργούσε φασαρίες, λόγος για τον οποίο είχε προσαχθεί αρκετές φορές από την Αστυνομία, οπότε εξετάζεται και η πιθανότητα να τελούσε υπό την επήρεια μέθης, να είπε κάτι στους νεαρούς και εκείνοι να αντέδρασαν εντελώς δυσανάλογα με την σειρά τους, να του επιτέθηκαν και να τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς. Ο 17χρονος που συνελήφθη θα βρεθεί σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών.
-980x552.png)