Μία περίεργη υπόθεση που εξελίσσεται στη Λαμία ήρθε σήμερα (Κυριακή) στο φως της δημοσιότητας.
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 34χρονος που κατηγορείται για αρπαγή μίας 40χρονης γυναίκας από τη Γαλλία, καθώς και η 24χρονη φίλη του που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Γαλλίδα είχε έρθει για μικρό χρονικό διάστημα το 2016 στην Ελλάδα και σύναψε βραχύβια σχέση με τον Λαμιώτη, πριν επιστρέψει στη χώρα της.
Η 40χρονη ήρθε εκ νέου πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι εξέταζε το ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασής της στην Ελλάδα.
Ωστόσο, χθες, Σάββατο, η Γαλλίδα φέρεται να βρέθηκε από την αστυνομία, δεμένη, φιμωμένη και κλειδωμένη σε δωμάτιο πολυκατοικίας στη Λαμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη –αν και δεμένη και φιμωμένη–, κατάφερε να επικοινωνήσει με μία φίλη της στη Γαλλία, καθώς και με τους γονείς τους που ειδοποίησαν την Ιντερπόλ (η οποία, με τη σειρά της, ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές).
Από την πλευρά του, το ζευγάρι που συνελήφθη αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι τα γεγονότα έχουν εξελιχθεί διαφορετικά.
