Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σοκάρει το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό όταν νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα παρασύροντας στον θάνατο τους οδηγούς τους. 

Η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο αυτοκίνητα παρασύροντας στον θάνατο τους οδηγούς τους, 65 και 60 ετών, που εξέπνευσαν λίγο μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Αττικό». Στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 34χρονη κόρη του 60χρονου.

Ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας, που κρατείται στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία που αναφέρουν ότι το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο.

Η νταλίκα, που βρισκόταν στο ρεύμα ανόδου από Πειραιά, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα και βρέθηκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας το δυστύχημα.

«Ο 64χρονος οδηγός δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα» 

Δηλώσεις για το τραγικό περιστατικό έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ο δικηγόρος του οδηγού της νταλίκας, Πέτρος Μαντούβαλος. Υποστήριξε πως ο 64χρονος οδηγός δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα ενώ επιβεβαίωσε πως έχει διαπιστωθεί ποσόστωση οινοπνεύματος στο αίμα του, πάνω από το προβλεπόμενο όριο.

Ο κ. Μαντούβαλος σημείωσε ακόμη ότι η νταλίκα δεν κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, αλλά με μέση προς μικρή.