Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Υεμένης, προχώρησαν χθες το απόγευμα στο Νέο Κόσμο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έπειτα από καταγγελία για ύποπτη και παρενοχλητική συμπεριφορά σε βάρος νεαρών γυναικών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 25χρονος κινούνταν με το μόριό του σε κοινή θέα και φέρεται να ακολουθούσε κοπέλες σε υπόγειες διαβάσεις. Μεταξύ άλλων, φέρεται να ακολούθησε μία 26χρονη γυναίκα, η οποία κατάφερε να απομακρυνθεί από τον δράστη σε σημείο όπου βρισκόταν και παιδική χαρά.
Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Μετά την ενημέρωση των Αρχών, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή και εντόπισαν τον 25χρονο επί της οδού Λαγουμιτζή, όπου και τον συνέλαβαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Αρχές για τις περαιτέρω διαδικασίες.
