Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google
Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τρίτης εξήλθε με την συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και με χειροπέδες στα χέρια από τη ΓΑΔΑ, όπου διανυκτέρευσε ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, μετά την αναίρεση του βουλεύματος για την αποφυλάκισή του από τον Άρειο Πάγο.
Ο καταδικασμένος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά και λίγο πριν τις 9:30 εξήλθε του κτιρίου για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
![Στον Κορυδαλλό ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Η στιγμή της εξόδου του από την Εισαγγελία Πειραιά [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/06/Giotopoulos-2-980x653.jpg)
Αλληλέγγυοι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και του φώναζαν «κράτα γερά, κράτα γερά».
![Στον Κορυδαλλό ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Η στιγμή της εξόδου του από την Εισαγγελία Πειραιά [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/06/Giotopoulos-3-980x653.jpg)
![Στον Κορυδαλλό ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Η στιγμή της εξόδου του από την Εισαγγελία Πειραιά [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/06/Giotopoulos-980x653.jpg)