Ο μουσικός, παραγωγός και συνθέτης Danny L Harle κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του «Cerulean», στο οποίο συμμετέχουν κάποια πολύ γνωστά ονόματα όπως οι Dua Lipa, Caroline Polachek, Clairo, PinkPantheress, Oklou, MNEK, Julia Michaels.
Το άλμπουμ μοιάζει σαν ένα ταξίδι σε απέραντα εξωγήινα ηχητικά τοπία, συνδυάζει μπάσα που διαλύουν τα ηχεία και ευφορικά trance synths με κλασικές αρμονίες και αντλεί επιρροές από την ηδονιστική rave κουλτούρα και τη σειρά video games «Dark Souls» μέχρι το «Einstein on the Beach» του Philip Glass και συνθέτες της Αναγέννησης και της ελισαβετιανής περιόδου (Monteverdi, Thomas Tallis, William Byrd).
Από έναν-δίσκο-«κατώφλι ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα», τον οποίο ο δημιουργός του περιγράφει ως μια αναζήτηση μελαγχολικής ευφορίας – μεγαλοφοβικής κλίμακας αλλά βαθιά ανθρώπινης στον πυρήνα της, ακούμε τη συνεργασία του με την Dua Lipa σ’ ένα εντυπωσιακό dance anthem.
-980x515.jpg)