Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Lonely

  • A-
  • A+

Με μια πανέμορφη μπαλάντα, για την οποία συνεργάστηκε με τον παραγωγό Benny Blanco, ο Justin Bieber μας «ξεναγεί» στη σκοτεινή πλευρά τού να είναι κάποιος σταρ όντας ακόμα παιδί.

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν τελείωσε το κομμάτι, συνειδητοποίησα με μεγάλη συγκίνηση το πόσο δύσκολο ήταν τελικά για μένα να προχωρήσω μέσα από κάποια γεγονότα στη ζωή μου. Θέλω με αυτό να πω την ιστορία μου και να την ακούσουν όσοι μπορεί να βιώνουν τώρα ό,τι βίωνα εγώ κάποτε: τη μοναξιά. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εκφράσω την ευαισθησία μου και αυτό είναι που κάνει το συγκεκριμένο τραγούδι τόσο δυνατό» ανέφερε ο Καναδός καλλιτέχνης, που ανακαλύφθηκε από τον μάνατζερ Scooter Braun στην ηλικία των 13 ετών.

Το υψηλής αισθητικής βίντεο σκηνοθέτησε ο Jake Schreier.   

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
One too many
Μια σύμπραξη δύο πολυβραβευμένων καλλιτεχνών σ' ένα τραγούδι που από το πρώτο του άκουσμα σου φτιάχνει τη διάθεση, σε χαλαρώνει και σε κάνει να θέλεις να χορέψεις όπου κι αν βρίσκεσαι...
One too many
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Daisies
Μια ατμοσφαιρική ποπ μπαλάντα είναι το «Daisies» της Katy Perry, το πρώτο σινγκλ από το επικείμενο νέο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.
Daisies
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Monster
Δύο Καναδοί σούπερ σταρ της pop, ο Shawn Mendes κι ο Justin Bieber, συμπράττουν στο νέο τραγούδι του πρώτου που θα βρίσκεται στο επικείμενο άλμπουμ του «Wonder».
Monster
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Fever
Η Αγγλίδα Dua Lipa και η Βελγίδα Angèle σ' ένα υπέροχο, μπιτάτο, εθιστικό κομμάτι που σφύζει από νιάτα, ομορφιά και ταλέντο.
Fever
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Έχω μια αγάπη για σένα
Μια πολύ όμορφη μελαγχολική μπαλάντα, ερμηνευμένη υπέροχα από τον Γιώργο Μπίλιο, που αν κι έχει τον τρυφερό χαρακτήρα ενός ερωτικού κομματιού, «σφάζει με το γάντι»...
Έχω μια αγάπη για σένα