Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Constant Craving

  • A-
  • A+

Το «Constant Craving» κυκλοφόρησε το 1992 στον δίσκο «Ingenue» και χάρισε στην Καναδή μέτζο σοπράνο k.d. lang το Grammy της επόμενης χρονιάς ως «καλύτερης ποπ τραγουδίστριας».

Πέντε χρόνια μετά οι Rolling Stones κυκλοφορούν μια μεγάλη τους επιτυχία, το «Anybody Seen My Baby». Το ρεφρέν μοιάζει απελπιστικά ίδιο με αυτό του «Constant Craving». Περίπτωση πνευματικής κλοπής; Ο Mick Jagger δήλωσε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ το τραγούδι της Καναδής μουσικού, ωστόσο η μπάντα αποφάσισε να βάλει στα credits του κομματιού το όνομα της k.d. lang και του συνεργάτη της Ben Mink φοβούμενη πιθανές διώξεις.

Λίγο αργότερα ο Jagger δήλωνε ότι τελικά είχε ακούσει το τραγούδι από την κόρη του, που το έβαζε συνέχεια στο πικάπ, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ σημασία. Ψέμα ή αλήθεια κανείς δεν ξέρει...

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Betty
Η Taylor Swift τραγουδάει μόνη της στη μεγάλη σκηνή ενός άδειου θεάτρου. Θα μπορούσε να είναι η τέλεια απαθανάτιση της κορονο-εποχής...
Betty
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Exile
Επειδή η μουσική είναι το απόλυτο roller coaster, από τη δεκαετία του '60 και το Νέο Κύμα πάμε στο σήμερα και στο νέο άλμπουμ της Taylor Swift, «Folklore», που κυκλοφόρησε προχθές.
Exile
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Daisies
Μια ατμοσφαιρική ποπ μπαλάντα είναι το «Daisies» της Katy Perry, το πρώτο σινγκλ από το επικείμενο νέο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου.
Daisies
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Souvenir
Καινούργιο τραγούδι από την Ειρήνη Σκυλακάκη, προπομπός του 4ου άλμπουμ της, στην ερμηνεία του οποίου συνεργάζεται με τον -αγαπημένο του ελληνικού κοινού- Jay-Jay Johanson.
Souvenir
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Living in a ghost town
Νέο τραγούδι από τους Rolling Stones, σε στίχους των Mick Jagger και Keith Richards, σχετικά με τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε στης πανδημίας τον καιρό.
Living in a ghost town
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
The Lisper
Τα παιχνίδια του νου και οι συνειρμοί μπορεί να σε οδηγήσουν να «ταυτίσεις» ένα τραγούδι του Theodore με το -πώς θα μοιάζει- τέλος της καραντίνας...
The Lisper