Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Souvenir

  • A-
  • A+

Ένα καινούργιο τραγούδι της έδωσε στη δημοσιότητα η Ειρήνη Σκυλακάκη (aka Irene Skylakaki) πριν από λίγες μέρες, προαναγγέλλοντας με αυτόν τον τρόπο το τέταρτο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη United We Fly. Έχει γράψει τη μουσική μαζί με τον Κολομβιανό παραγωγό Andres Mesa, ενώ η ίδια υπογράφει και τους στίχους του κομματιού που μιλάνε για τον έρωτα, τον χωρισμό και το μετά από αυτόν.

Στην ερμηνεία του συνεργάστηκε με τον γνωστό -και αγαπημένο του ελληνικού κοινού- Σουηδό καλλιτέχνη Jay-Jay Johanson, ο οποίος έχει κάνει και το remix. Το επιτυχημένο αποτέλεσμα συμπληρώνεται από το εξαιρετικά καλαίσθητο βίντεο που οπτικοποιεί το τραγούδι, το οποίο γυρίστηκε στον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό της  Νότιας Αφρικής, το Κέιπ Τάουν.  

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
One too many
Μια σύμπραξη δύο πολυβραβευμένων καλλιτεχνών σ' ένα τραγούδι που από το πρώτο του άκουσμα σου φτιάχνει τη διάθεση, σε χαλαρώνει και σε κάνει να θέλεις να χορέψεις όπου κι αν βρίσκεσαι...
One too many
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Exile
Επειδή η μουσική είναι το απόλυτο roller coaster, από τη δεκαετία του '60 και το Νέο Κύμα πάμε στο σήμερα και στο νέο άλμπουμ της Taylor Swift, «Folklore», που κυκλοφόρησε προχθές.
Exile
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Flow
Διαβάστε στις «νησίδες» μια εξαιρετική συνέντευξη των Anja Lechner - Francois Couturier, ακούγοντας ένα υπέροχο κομμάτι από το άλμπουμ τους «Lontano» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Flow
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Lonely
Με μια πανέμορφη μπαλάντα, για την οποία συνεργάστηκε με τον παραγωγό Benny Blanco, ο Justin Bieber μας «ξεναγεί» στη σκοτεινή πλευρά τού να είναι κάποιος σταρ όντας ακόμα παιδί.
Lonely
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Η εποχή του θερισμού
Από το καινούργιο άλμπουμ των Ν. Μποφίλιου, Θ. Καραμουρατίδη, Γ. Ευαγγελάτου, «Η εποχή του θερισμού», ίσως το καλύτερο της καταξιωμένης καλλιτεχνικής ομάδας μέχρι τώρα, ακούμε σήμερα το ομότιτλο τραγούδι.
Η εποχή του θερισμού
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Πού πάω
Νέο τραγούδι από τη Μαρία Παπαγεωργίου, σε μουσική και στίχους του Σταύρου Ρουμελιώτη, πρόγευση από το καινούργιο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2020.
Πού πάω