Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εκεί που ανήκω

  • A-
  • A+

Πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ότι με όλα αυτά τα ζοφερά που συμβαίνουν γύρω μας δεν είχα διάθεση να βάλω τραγούδι σήμερα.

Και εκεί που προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτό δεν είναι σωστό, γιατί ούτως ή άλλως η μουσική αποτελεί το καταλληλότερο καταφύγιο όταν διακατέχεσαι από τέτοιου είδους συναισθήματα, πέφτω πάνω σε αυτό το υπέροχο παιδικό τραγούδι που είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσουν και οι ενήλικες.

Είναι ένα κομμάτι που ακούγεται στην παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου» και θα συμπεριλαμβάνεται στο CD της «Σβήσε το φως», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Τη μουσική έχει γράψει ο  Άγγελος Αγγέλου, τους στίχους η Έμη Σίνη και το ερμηνεύουν εξαιρετικά ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Μαρία Παπαγεωργίου, ένα ντουέτο που γίνεται για πρώτη φορά. 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Saved
Τραγούδι του Ν. Κυπουργού για τον «Σωσμένο», μια ιστορική παράσταση στο θέατρο «Εμπρός το 1990, που το ακούμε στην υποβλητική ερμηνεία των Αλ. Ιωαννίδη - Δ. Δημοσθένους.
Saved
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Απόψε
Μπορεί ένα τραγούδι να σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον ζόφο των ημερών; Ναι, αν πρόκειται για το «Απόψε» του Θ. Παπακωνσταντίνου εξαιρετικά ερμηνευμένο από τη Μ. Παπαγεωργίου.
Απόψε
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ψεύτης παππούς
Στη μνήμη της Άλκης Ζέη: «Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» έφυγε σήμερα από τη ζωή, τα βιβλία της όμως θα συνεχίσουν να είναι ο συνδετικός κρίκος γενιών και γενιών...
Ψεύτης παππούς
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Yellow Thlipsis
Ένα πολύ ωραίο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη, που το ερμήνευσε το 1980 ο Λευτέρης Βογιατζής στην επιθεώρηση της Ελεύθερης Σκηνής «Αναντάμ Παπαντάμ».
Yellow Thlipsis
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Μόνο ψέματα
Μια όμορφη μελαγχολική μπαλάντα του Φοίβου Δεληβοριά, που υμνεί το Παγκράτι και λέει μόνο... αλήθειες για τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Μόνο ψέματα
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Υβόννη
Καινούργιο τραγούδι από τη Nalyssa Green που το έγραψε για την παράσταση «Υβόννη - Μία προσέγγιση στο έργο του Βίτολντ Γκομπρόβιτς», στην οποία παίζει κιόλας.
Υβόννη