Η Νατάσα Μποφίλιου σχολίασε την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας με τον Γιάννη Χαρούλη υπό τον τίτλο «Hellenic Music Ensemble» και το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με τα πνευματικά δικαιώματα και το «απαγορευτικό» από τον γιο του σπουδαίου συνθέτη.
«Σημασία έχει να σηκώνεσαι και να ξαναπροσπαθείς. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο και στενάχωρο και επηρέασε πάρα πολύ τα επαγγελματικά μας σχέδια», σχολίασε η Νατάσα Μποφίλιου στην κάμερα του MEGA.
Επίσης, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Akylas στην Eurovision 2026, η ερμηνεύτρια υποστήριξε: «Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ γλυκό παιδί. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά έχω αυτήν την αίσθηση, και είναι πάρα πολύ ταλαντούχος. Μου αρέσει πολύ δηλαδή και το τραγούδι και έχει φοβερή σκηνική παρουσία. Πιστεύω δηλαδή ότι αυτό το παιδί έχει πολύ αστέρι και του εύχομαι τα καλύτερα».
![Η Μποφίλιου απαντά για την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας με τον Χαρούλη [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/05/mpofiliou-980x552.png)