Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Να μπει τέλος στη «μαφία» της Κρήτης

Οπλίτες του Εθνικού Ελληνικού Στρατού (ΕΕΣ) στην περιοχή της Κοζάνης (1944) | IMAGE SERVICES

Να μπει τέλος στη «μαφία» της Κρήτης

  • A-
  • A+

Το ζήτημα των εγκληματικών ομάδων που δρουν ανεξέλεγκτα στο νησί θέτουν οι κάτοικοι των Καλεσών, ιδιαίτερης πατρίδας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, με αφορμή την απελευθέρωσή του, εκφράζοντας τα συναισθήματα της πλειονότητας των κατοίκων της Κρήτης. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη του τοπικού Πνευματικού Κέντρου.  

Οι κάτοικοι αφού δίνουν συγχαρητήρια στην αστυνομία για την επιτυχή εξιχνίαση της υπόθεσης ζητούν να σταθεί αφορμή για την πλήρη εκρίζωση αντίστοιχων θυλάκων εγκληματικότητας που δρουν στο νησί.

Συγκεκριμένα στη σύντομη ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Πνευματικό Κέντρο Καλεσών, ερμηνεύοντας τα αισθήματα των κατοίκων του χωριού εκφράζει τη χαρά του για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Συγχαίρει τις αστυνομικές αρχές για την αναίμακτη έκβαση της επιχείρησης.

Η υπόθεση αυτή ξαναθέτει το θέμα της εγκληματικότητας στην Κρήτη και την έκνομη δράση θυλάκων που δρουν στο νησί μας. Ζητάμε επιτακτικά να δοθεί ένα τέλος στις δραστηριότητές τους. 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση και η σύλληψη του κύριου πυρήνα των δραστών, επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση ότι πρόκειται για ντόπιους δράστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από τις ορεινές περιοχές του νομού Ρεθύμνου.

ΝΤΕΛΟΓΟ
Δήμος Ηρακλείου: Εκτός γραμμής ο Κουράκης(;)
Σημαντική διαφοροποίηση με τη θέση του ΚΙΝΑΛ σημειώθηκε από την παράταξη Κουράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, με αφορμή την ειδική συνεδρίαση...
Δήμος Ηρακλείου: Εκτός γραμμής ο Κουράκης(;)