Μια νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης και μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο αγόρι στην Κρήτη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το Cretalive για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 66χρονος γνωστός καλλιτέχνης Κρητικής μουσικής, ενώ έχει ταυτοποιηθεί άλλος ένας άνδρας 46 ετών απ' το Ηράκλειο .
Η υπόθεση θυμίζει αρκετά το μαρτύριο της 12χρονης στον Κολωνό, αφού ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο αγόρι μέσα από κάποια πλατφόρμα. Σε αυτό το πλαίσιο αναζητούνται αρκετοί χρήστες πλατφόρμας μέσω της οποίας φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο αγόρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές.
Η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε σχετικά τις αρχές και κινήθηκαν τα νήματα για την αποκάλυψη της υπόθεσης.
Η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.
Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και 46χρονος γιατρός που υπηρετεί ως ουρολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ένας απ' αυτούς που είχε συνευρεθεί με το αγόρι. Σε βάρος του με απόφαση του υπουργείου Υγείας ξεκίνησε ήδη πειθαρχική διαδικασία και τέθηκε σε αργία.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας