Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την επαφή του με τις θέσεις των play offs κράτησε ο ΠΑΣ με την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 στη λασπομαχία των Ιωαννίνων απέναντι στον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν μεν ύστερα από οκτώ ματς χωρίς ήττα, αλλά έχουν ήδη αρκετό βαθμολογικό απόθεμα και παραμένουν πολύ ψηλά. 

Σε έναν βάλτο στους Ζωσιμάδες, που καθιστούσε αδύνατο το να παιχτεί ορθόδοξο ποδόσφαιρο, με τις δυο ομάδες να αρχίζουν από νωρίς να αναζητούν… τα μυστικά του και τον ΠΑΣ να αποδεικνύεται πιο αποτελεσματικός. 

Ξεκίνησαν πιο δυνατά οι γηπεδούχοι, είχαν μια υποψία απειλής με τον Ζάιρο και στο 18′ με την κεφαλιά του Μιχαήλ από το φάουλ του Κοζορώνη προηγήθηκαν.

Η μπάλα πήγε σκαστά, κάπως περίεργα και ξεγέλασε μάλλον τον Γιαννιώτη. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ελάχιστες τελικές που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολα ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ο ΠΑΣ έδωσε γήπεδο, αλλά η ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά.

Αντίθετα, πάλι από στημένη φάση και κεφαλιά του Τζημόπουλου στο 59′ ο Γιαννιώτης έκανε μια καλή επέμβαση. 

Το ματς είχε ενδιαφέρον ώς το τέλος και γιατί ήταν ρευστό το σκορ και γιατί το σκηνικό της λασπομαχίας τού έδινε μια άγρια ομορφιά, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί απελπισμένα και κατά κανόνα χωρίς επιτυχία να πλησιάσει επικίνδυνα στην περιοχή του ΠΑΣ.

Στις καθυστερήσεις άγγιξαν πάντως το γκολ, με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ρισβάνη από το ύψος της περιοχής, που έφυγε ελάχιστα άουτ. 

► ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Ναδάλες (58′ Γαρουφαλιάς), Ριβέρα, Σκόνδρας, Κούτρης, Κοζορώνης, Κόντε (90’+ Γιάκος), Ζάιρο (90’+ Μπουκουβάλας). 

► Πανιώνιος (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (88′ Καθάριος), Μπεν, Φούντας (61′ Σαββίδης) , Μασούντ, Μασούρας (73′ Ταπόκο). 

► Σκόρερ: 18′ Μιχαήλ 

► Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) 

► Κίτρινη: 14′ Κόντε, 64′ Γαρουφαλιάς, 66′ Ζάιρο – 25′ Μασούντ, 84′ Ταπόκο. 

► Κόκκινη: