Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Για ακόμα μία φορά, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε, απέναντι σε μία θεωρητικά μικρότερης δυναμικότητας ομάδα.

Αγωνιζόμενος στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, ο «δικέφαλος» υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0), δείχνοντας πως η ξεκάθαρη ομιλία του Ίβιτς και ο παραγκωνισμός του Τζαβέλλα δεν αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Στο σημερινό παιχνίδι, η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν μέτρια, με τον «δικέφαλο» να αγωνίζεται με πολλές αλλαγές σε σχέση με τη βασική 11άδα. Αυτή η επιλογή δεν δικαίωσε τον Ίβιτς, με συνέπεια οι επικίνδυνες στιγμές μπροστά στην εστία των Τρικάλων να είναι ελάχιστες.

Έπειτα από το σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ μετράει 4 βαθμούς σε 2 αγώνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (Λέοβατς 80′), Χαρίσης, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (Πέλκας 61′), Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα (Αθανασιάδης 70′).

Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο Στεφάνοβιτς 78′), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (Μίνγκας 71′), Μπαϊκαρά (Κουσκουνάς 84′).