Με δεύτερη νίκη, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League, επικρατώντας εκτός έδρας (στη Στοκχόλμη) της ΑΪΚ με σκορ 2-0.
Τα δύο γκολ των «πρασίνων» σημείωσαν ο Ιμπάρμπο στο 46ο λεπτό και ο Μπεργκ στο 73΄.
Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά τα πρώτα λεπτά. Στην επανάληψη, όμως, η ελληνική ομάδα προηγήθηκε νωρίς και -έπειτα από μία 5λεπτη πίεση των γηπεδούχων- κράτησε με ευκολία το προβάδισμα, σημειώνοντας και δεύτερο τέρμα που έκανε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 1-0.
Πλέον, η ελληνική ομάδα θα είναι στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa League την Παρασκευή, για να μάθει τον αντίπαλό της που θα επιχειρήσει να της κόψει το δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Μολέντο, Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα (68′ Νάνο), Λουντ (84′ Βιγιαφάνιες), Γουακάσο, Ιμπάρμπο (70′ Λέτο), Μπεργκ
ΑΪΚ: Κάρλγκρεν, Χάουκσον, Κάρλσον, Χούιφελντ, Γιόχανσον, Σούντγκρεν, Οφόρι, Μπλόμπεργκ (64′ Γιασίν), Αφάνε (64′ Άβντιτς), Ισιζάκι (79′ Σαλέτρος), Μάρκανεν
