Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τον δικαστικό δρόμο επέλεξε η ομάδα του ΠΑΟΚ ως αντίδραση στις ποινές που της έχουν επιβληθεί και αφορούν τόσο την έδρα της, όσο και τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή της, Μακ. 

Αρχικά, ο Δικέφαλος του Βορρά υπέβαλε έφεση κατά της αρχικής ποινής, που επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για μείωση της ποινής του μεσοεπιθετικού Μακ. Ο παίκτης εξέτισε ήδη τη μία αγωνιστική της ποινής του, στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Η υπόθεση του ποδοσφαιριστή, αναμένεται να εξεταστεί την ερχόμενη Τετάρτη. 

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση και κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία της Τούμπας με μια αγωνιστική για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στον Δικέφαλο αναφέρουν την υπόθεση του παιχνιδιού Ολυμπιακού-Πλατανιά και κάνουν λόγο για δεδικασμένο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αρχικά (πρωτοβάθμια) είχε τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής, ωστόσο κατέθεσαν έφεση και τελικά τιμωρήθηκαν μόνο με χρηματικό πρόστιμο.