Ισως τη μεγαλύτερη ευκαιρία που του δόθηκε τη φετινή χρονιά να «κλειδώσει» την είσοδό του στα playoffs πέταξε ο Πανιώνιος.
Οι Νεοσμυρνιώτες, που από το 12’ έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Ανσαριφάρντ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουλόπουλο, εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τον ψυχωμένο Λεβαδειακό με 2-0, χάνοντας παράλληλα και την ευκαιρία να καταρρίψουν το ρεκόρ των 11 αγώνων χωρίς ήττα που κατείχαν από το 1986-87.
Για τους φιλοξενούμενους έλαμψε ο Πέτρος Γιακουμάκης, που πέτυχε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του στο 5’ και στο 45’.
Παρά την ήττα, ο «Ιστορικός» παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, έχοντας πίσω του τον Αστέρα Τρίπολης με 33.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική το ενδιαφέρον για την τετράδα που θα παίξει στα playoffs θα είναι μεγάλο.
