ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την πρώτη μεταγραφική κίνησή της για τη χειμερινή περίοδο, αποκτώντας τον Μάρτιν Γκεοργκίεφ από τη Σλάβια Σόφιας έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2030.

Ο 20χρονος διεθνής Βούλγαρος στόπερ έκανε την πρώτη προπόνησή του στα Σπάτα, όπου γνωρίστηκε με τον Νίκολιτς και τους νέους συμπαίκτες του, ενώ πριν από το πρόγραμμα προπόνησης είχε και τετ α τετ με τον Μάριο Ηλιόπουλο. «Καλωσήρθες στην Ελλάδα, σε χρειαζόμαστε εδώ, να γίνεις το κάστρο μας για πολλά χρόνια. Είσαι μόλις 20 χρόνων, οπότε μέχρι τα 30-32 έχεις ακόμα 10 με 12 χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνεις legend για την ομάδα μας γιατί αυτή η ομάδα είναι οικογένεια», του είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ ο νεαρός παίκτης έδειξε τον ενθουσιασμό και του και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να πάρει τίτλους η ΑΕΚ, ευχόμενος παράλληλα ο ίδιος να εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη.

Πλέον, η Ενωση στρέφεται στην υπόθεση του φορ, εκεί που ο ατζέντης του Μπαρνάμπας Βάργκα, Πέτερ Πάουνοχ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Nemzeti Sport», εμμέσως παραδέχθηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αφού τόνισε: «Βασικά, όπως συνήθως λένε, δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να το διαψεύσω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το εάν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τον Γεράσιμο Μήτογλου που είναι εκτός πλάνων του Μάρκο Νίκολιτς, χθες υπήρξαν δημοσιεύματα στη γειτονική Ιταλία ότι η Σαμπντόρια εξετάζει την προοπτική απόκτησης του Ελληνα αμυντικού.

Η ιταλική ομάδα ψάχνει στην αγορά για παίκτη στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Λορέντσο Βετούτι και, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Σαμπντόρια, Σάμουελ Καρδένας, πρότεινε του Μήτογλου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους.