Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ένταση επικρατούσε πριν από λίγο στη Θύρα 11 ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και την Αστυνομία και ενώ ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά. Μετά τη ρίψη φωτοβολίδων και τον τραυματισμό των Φινμπόγκασον και Μιλιβόγεβιτς οι παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν στα αποδυτήρια.

Στη φυσούνα βρίσκεται και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ενώ πληροφορίες θέλουν να έχει ενημερωθεί για τα επεισόδια ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Επιμένουν να μη γίνει ο αγώνας, άνθρωποι του Ολυμπιακού.  

Επεισόδια έξω από το γήπεδο

Ένταση επικρατεί μέχρι και αυτή την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου γύρω στις 17.30 σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 12 και αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, αυτή την ώρα οι νεαροί οπαδοί βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το γήπεδο στους γύρω δρόμους, όπου έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ κατά διαστήματα σημειώνονται αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις.