Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Άσφαιρες (τελικό αποτέλεσμα: 0-0) αποδείχθηκαν η Ελλάδα και η Τουρκία, σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο «Φατίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης.

Η Εθνική μας εμφανίστηκε βελτιωμένη συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα της (είχε ηττηθεί με 1-0 από το Λουξεμβούργο), ήταν καλή αμυντικά, ωστόσο στο επιθετικό κομμάτι δεν παρουσίασε σπουδαία πράγματα. 

Από την πλευρά της, η Τουρκία προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, όμως η αντίπαλός της ήταν καλώς στημένη στην αμυντική της γραμμή. 

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αχμέτ Νταβούτογλου

Ο αγώνας έγινε παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών -δηλαδή του Αλέξη Τσίπρα και του Αχμέτ Νταβούτογλου– στις κερκίδες. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Καρνέζης, Μανωλάς (78′ Σιόβας), Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας (91′ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης (46′ Πέτσος), Φορτούνης (90′ Καρέλης), Μήτρογλου (70′ Γιάννου)

Τουρκία: Βολκάν Μπαμπακάν, Κοϊμπάσι, Τσαλχάνογλου (81′ Τασντεμίρ), Γιονούλ, Τοσούν, Αρντά Τουράν (93′ Γιασίν), Σαχάν (73′ Οκάι), Εζιακούπ (63′ Τσολάκ), Τοπάλ, Τουφάν (86′ Ποτούκ), Τσαλίκ.