ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ myrtomitraina
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ανοιχτούς λογαριασμούς για το «Ολντ Τράφορντ» άφησαν Λιόν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το χθεσινό 2-2 στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν με φάουλ του Αλμάδα, οι Αγγλοι ισοφάρισαν πριν από το ημίχρονο με κεφαλιά του Γιορό. Ο Ζίρκζεε πίστεψε ότι είχε πετύχει το νικητήριο τέρμα στο 88’ για τους Αγγλους, όμως ήρθε ο Σερκί στις καθυστερήσεις να κάνει το τελικό 2-2.

Οπως με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τη Λάτσιο, η Μπόντο/Γκλιμτ εκμεταλλεύτηκε τις ιδιαιτερότητες της έδρας της (κρύο, συνθετικός χλοοτάπητας) και επικράτησε 2-0 της Λάτσιο με δύο τέρματα του Σάλτνες. Η εξαιρετική εμφάνιση του Χρήστου Μανδά κάτω από τα δοκάρια των Λατσιάλι τους επιτρέπει να διατηρούν ελπίδες ανατροπής. Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν η Τότεναμ με την Αϊντραχτ.

Προηγήθηκαν οι Γερμανοί με τον Εκιτικέ, αλλά ένα εντυπωσιακό τακουνάκι του Πέδρο Πόρο ισορρόπησε τον αγώνα. Από το 13’ έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα η Ρέιντζερς στο «Αϊμπροξ» (αποβολή Πρέπερ), όμως κράτησε το 0-0 απέναντι στην Μπιλμπάο, με τον τερματοφύλακα Κέλι να αποκρούει πέναλτι του Μπερενγκέρ.