Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Γρήγορα ξεπέρασε το σοκ της ήττας από τη Βέροια στις καθυστερήσεις την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες με «διπλό» στη Βοιωτία κόντρα στον Λεβαδειακό επικρατώντας με 2-0, συνέχισε τη φρενήρη πορεία του στο πρωτάθλημα και έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην ευρωπαϊκή πεντάδα της Σούπερ Λίγκας.

Παρ’ όλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μένει ταπεινός με σκοπό να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από την παγίδα του υπερβολικού ενθουσιασμού:

«Ξέρετε καλά ότι στο ποδόσφαιρο αλλάζουν εύκολα τα πράγματα. Σίγουρα θα κάνουμε και άλλες νίκες και σίγουρα θα κάνουμε και κάποιες ήττες. Να σωθεί γρήγορα η ομάδα και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Ο Καραμάνος έδωσε το προβάδισμα στους «κυανέρυθρους» στο 46΄ και ο Μπουμάλ με ωραίο τελείωμα κλείδωσε τη νίκη στο 57΄, που ταυτόχρονα ήταν η πρώτη για τους Νεοσμυρνιώτες στη Λιβαδειά.

Οσο για τους γηπεδούχους, εξακολούθησαν να προβληματίζουν στο επιθετικό κομμάτι, αδυνατώντας να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα όταν ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν είναι στη μέρα του.

«Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις για να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε και δυστυχώς ήρθε μια ήττα που και από ψυχολογικής πλευράς δεν ήταν ό,τι καλύτερο», παραδέχτηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Ακης Μάντζιος.