Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με μόνη επιδίωξη τη νίκη κατεβαίνουν στο σημερινό ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Οι δύο ομάδες ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία, ωστόσο, κοινός στόχος είναι τόσο να κρατηθούν σε επαφή με την κορυφή όσο και να αποφύγουν τις περαιτέρω… γκρίνιες.

Για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ τα πράγματα είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει εδώ και τέσσερις αγώνες, είναι δέκα βαθμούς από την κορυφή και δεν είναι σίγουρο πόση υπομονή θα κάνουν ακόμη οπαδοί και Σαββίδης.

Αγωνιστικά υπάρχουν προβλήματα, καθώς Τσίμιρορ, Κάτσε, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης, Σαββίδης θα είναι απόντες.

Πιθανή ενδεκάδα: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ροντρίγκεζ, Λέοβατς, Σάμπο, Τζιόλης, Πέλκας, Μακ και Μπερμπάτοφ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Χαρίσης, Γκολάσα, Ζάιρο και Αθανασιάδης. 

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, ωστόσο, θέλουν να παραμείνουν στο… κατόπι του Ολυμπιακού, αλλά και να ξεκινήσουν με νίκη μια σειρά δύσκολων αγώνων.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ εκτός είναι ο Βέμερ και ο Εσιέν.

Πιθανή ενδεκάδα: Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Μπέργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λουντ, Καρέλης, Νίνης και Πέτριτς.