Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι ο αγώνας του Σαββάτου για το πρωτάθλημα της Super League, ανάμεσα στους «κίτρινους» και τον Ατρόμητο, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανέμενε μέχρι και τώρα την έκδοση απόφασης σχετικά με την αίτηση αναστολής που εκδικάστηκε χθες (σε ό,τι αφορά την ποινή των δύο αγωνιστικών που μας είχε επιβληθεί). Δυστυχώς, όμως, δεν εκδόθηκε καμία απόφαση μέχρι στιγμής. Ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο αυριανός αγώνας με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Άρης είχε στο πλευρό του τους οπαδούς του, στο πρόσφατο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο λόγος ήταν ότι το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της ποινής των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη ΔΕΑΒ για ρίψη αντικειμένων στο παιχνίδι με τον Βόλο.