Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Θα κάνει την… έκπληξη ο Τζίμι Ντουρμάζ; Ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε χθες στου Ρέντη και ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο, ενώ σε ιδιαίτερη συνομιλία που είχε με τον Μάρκο Σίλβα δήλωσε ότι θέλει να παίξει στον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Πορτογάλο τεχνικό και για τον Φελίπε Πάρντο ο οποίος μπήκε στο πρόγραμμα των συμπαικτών του και επιβεβαίωσε την πρόβλεψη των γιατρών ότι θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια.

Με αυτά τα νέα δεδομένα ο Σίλβα έχει πλέον τη δυνατότητα να αποφασίσει με διαφορετικό σκεπτικό για τους ακραίους της ενδεκάδας του, αν και από τον Ολυμπιακό έγινε γνωστό ότι ο Σουηδός θα μείνει έξω για μερικές μέρες, εκτός κι αν το «γυρίσει» σήμερα ή αύριο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει και την επιλογή του Σεμπά για την αριστερή πλευρά όπως και του Ερνάνι και για τον λόγο αυτό ίσως να μην «πιεστεί» ο Ντουρμάζ για να μπει νωρίτερα στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας!

Για την κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε Μπράουν θεωρείται ακλόνητος, από τη στιγμή μάλιστα που ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον συμμετείχε με την αποστολή της Ισλανδίας στα δύο τελευταία της παιχνίδια των προκριματικών.

Κι όσο για το δίλημμα των ημερών που αφορά τους Ντομίνγκες και Φορτούνη;

Στην περίπτωση που γεμίσουν τα άκρα της ενδεκάδας με τους Ντουρμάζ και Πάρντο κι ενώ θα υπάρχει και η εναλλακτική επιλογή που θα δίνει το δίδυμο με τους Σεμπά και Ερνάνι, τότε είναι σαφές ότι ο Φορτούνης θα βρει αρκετά εμπόδια στο… διάβα του προς την αριστερή πλευρά και δεν θα είναι τόσο απλό να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Τσόρι.

Ο δάσκαλος θα… χωρίσει υποχρεωτικά από τον μαθητή του και προφανώς ο Σίλβα θα τους μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα τα 180 λεπτά που έχει μπροστά του με ΑΕΚ και Ντινάμο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Αργεντινός προέρχεται από τραυματισμό, ενώ ο Φορτούνης διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, απλώς θα παίξει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσει ο Μάρκο Σίλβα τα δύο παιχνίδια.

Και οι δύο βέβαια κάνουν την ίδια δουλειά, όμως σε μια πιο κλειστή άμυνα, όπως αναμένεται να είναι αυτή της ΑΕΚ (κι όχι της Ντινάμο), ίσως να είναι… καταλληλότερος ο Τσόρι.