Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε μια κίνηση που αναμένεται να οδηγήσει τον πρώην αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην έξοδο από το ελληνικό πρωτάθλημα, προχωρούν 11 ομάδες της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έντεκα ΠΑΕ έστειλαν επιστολή προς τη διοργανώτρια αρχή, ζητώντας την άμεση συνεργασία με τον Κλάτενμπεργκ, επικαλούμενες τον υψηλό μισθό του και τη δυσανάλογα μικρή προσφορά του.

Οι εν λόγω ομάδες είναι οι εξής: ΑΕΚ, Άρης, Βόλος, Κηφισιά, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Οι ΠΑΕ που δεν έχουν υπογράψει την επιστολή είναι μόλις τρεις: ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος.  

Σημειώνεται ότι ο Κλάτενμπεργκ κατέχει τη θέση του συμβούλου σε ζητήματα διαιτησίας και ήταν επιλογή του προέδρου της Super League και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.