Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Ρασβάν Λουτσέσκου, Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τον Στέφαν Σβαμπ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται στη διάθεσή του για τον δεύτερο αγώνα με τη Χάιντουκ που θα γίνει την Πέμπτη στην Τούμπα και θα είναι η ρεβάνς του θετικότατου 0-0 στο Σπλιτ. Η πρόκριση στα playoffs του Conference League είναι ένας βασικός στόχος, λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Λογικά, μάλιστα, ο Σβάμπα αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο και την προσπάθεια ελέγχου του.
Επίσης πολύ καλύτερα νιώθει και ο Τανζανός επιθετικός Αλι Σαμάτα, ο οποίος θα θέσει υποψηφιότητα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το πόσο, θα φανεί από τον δείκτη ετοιμότητάς τους. Παράλληλα, ο «δικέφαλος» δουλεύει με στόχο την απόκτηση του 28χρονου μέσου της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, στην οποία όμως εμπλέκεται με ποσοστό συνιδιοκτησίας (30%) και η Βαλένθια.
Κι όλα αυτά μετά τον αποχαιρετισμό του Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος παραχωρήθηκε τελικά στη γαλλική Ναντ για 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μέσος που αγωνιζόταν στον «δικέφαλο» από το 2019 αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, το οποίο συνόδευσε με βίντεο, την παλιά του ομάδα.
