ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Μανωλιουδάκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η επιστροφή του Ανταμ Τσέριν ύστερα από 25 ημέρες απουσίας και ειδικών ατομικών προγραμμάτων είναι πλέον γεγονός. Ο Σλοβένος μέσος, εκ των κορυφαίων παικτών του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, επανήλθε στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και εντάχθηκε στην (ανανεωμένη) ευρωπαϊκή λίστα που δήλωσε ο Παναθηναϊκός στην UEFA εν όψει των αγώνων με τη Μαρσέιγ για τον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη στιγμή που άφησε πίσω του τον τραυματισμό (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) που υπέστη στο φιλικό της 4ης Ιουλίου με την Πετρολούλ στο Μάτερσμπουργκ, ήταν δεδομένο πως θα έμπαινε ξανά στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθότι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του κρίνονται απαραίτητα στα επερχόμενα ματς με τους Γάλλους – και όχι μόνο. Στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού εντάχθηκε και ο νεοφερμένος Αμερικανός στόπερ Ερικ Πάλμερ-Μπράουν. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε τις πρώτες του προπονήσεις στο «τριφύλλι» και έδειξε σε καλή κατάσταση.

● ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ τίθενται από σήμερα τα εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.