Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το κεφάλαιο Μήτρογλου δεν έχει κλείσει για τον Άρη και, λόγω της οφειλής, ύψους 350.000 ευρώ, που εκκρεμεί δημιουργεί τον κίνδυνο η ομάδα να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με μείον τρεις βαθμούς.

Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι γνωστά από τις 11 Απριλίου, όταν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναγνώρισε στον Κώστα Μήτρογλου οφειλές ύψους 350.000 ευρώ του Άρη προς τον παίκτη και υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς να καταβάλλουν όλο το ποσό, αλλιώς θα κινδύνευαν με -3 βαθμούς.

Από πλευράς «κιτρινόμαυρων» έγινε προσπάθεια για συμβιβασμό και τελικά προέβησαν στην καταβολή των δύο οφειλόμενων δόσεων, ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Ο διεθνής φορ ζήτησε εκ νέου ενεργοποίηση των ποινών της πρώην ομάδας του, απαιτώντας εφάπαξ καταβολή. Έτσι, σήμερα, εκ νέου, το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι δέχεται την αίτηση του Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ και ενεργοποιεί την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, δίνοντας στον Άρη πέντε ημέρες για την πλήρη εξόφλησή του.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, οι άνθρωποι της ομάδας εμφανίζονται καθησυχαστικοί και τονίζουν ότι το θέμα θα έχει κλείσει έως τα τέλη Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 350/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 93/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».