ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στο κόλπο της απόκτησης των Γενς Γιόνσον και Βιτάο έχει μπει δυναμικά η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες και ευελπιστεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα με αμφότερες τις περιπτώσεις. Ο 29χρονος Γιόνσον είναι διεθνής με τη Δανία και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Το συμβόλαιό του με την ισπανική Κάντιθ εκπνέει στις 30 Ιουνίου, αλλά το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αρκετούς μνηστήρες που ερίζουν για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος Βιτάο είναι Βραζιλιάνος και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ανήκει στη Σαχτάρ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024, αν και λόγω της εισβολής στην Ουκρανία και του πολέμου μετακινήθηκε στην Ιντερνάσιοναλ με τη μορφή του δανεισμού. Η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει την υπογραφή του έως το τέλος της επικείμενης σεζόν καθώς αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα.

■ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με αιχμές για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών «Patissia Club AEK»: «Η καρδιά της ΑΕΚ χτυπάει στις προσφυγικές συνοικίες, στις αθηναϊκές γειτονιές, στον Πειραιά, στις αλάνες των Νοτίων και Δυτικών προαστίων, στη Θεσσαλονίκη, στη Πάτρα και σ’ όλη την επαρχία, απ’ τα νησιά μέχρι τον Εβρο. Ούτε στο Κολωνάκι, ούτε στην Εκάλη, ούτε μέσα στους κύκλους των γραβατωμένων κοσμικών» αναφέρεται μεταξύ άλλων.