Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στις 11 το πρωί αναχωρεί σήμερα για το Μπέλφαστ η Εθνική Ανδρών Ποδοσφαίρου, όπου αύριο βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στην πρεμιέρα του φετινού Nations League.

Στη χθεσινή τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Μασούρας, κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του. Ο Γκουστάβο Πογέτ θα κληθεί πιθανότατα να βρει άλλη λύση για τα άκρα της επίθεσης, ενώ αν ο Μασούρας ξεπεράσει γρήγορα το μικροπρόβλημα, τότε θα αγωνιστεί στα υπόλοιπα ματς. Ετσι κι αλλιώς, βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι καταπονημένοι και δεν χρειάζονται ρίσκα από κανέναν.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον τομέα της ψυχολογίας. Αλλωστε, είναι λίγες οι μέρες που βρίσκεται μαζί με όλους τους διεθνείς, προπονήσεις δυνατές δεν μπορούν να γίνουν, οπότε προσπαθεί να αυξήσει το ποδοσφαιρικά εθνικό τους… φρόνημα. Γι’ αυτό και χθες το πρωί, την αποστολή επισκέφτηκε ο Γιώργος Καραγκούνης. Κι αν υπάρχει ένας παίκτης που αγάπησε την Εθνική αυτός είναι ο «Κάρα».

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τη «γαλανόλευκη» μίλησε για αρκετή ώρα στους παίκτες, ενώ μία σημαντική του ατάκα ήταν: «Σε όποια ομάδα και να παίζετε, ακόμα και στην καλύτερη του κόσμου, νομίζω ότι μια επιτυχία με την Εθνική είναι πάνω απ’ όλα. Για μένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό και θέλω να πιστεύω ότι κι εσείς έτσι σκέφτεστε».

Στο Nations League, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παίζει στη Γ΄ κατηγορία και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο. Τέσσερις ομάδες στο γκρουπ, η πρώτη ανεβαίνει στη Β΄ και η τελευταία υποβιβάζεται. Μετά την αρχή του Μπέλφαστ, η ομάδα θα πάει στο Κόσοβο για να αγωνιστεί εκεί την Κυριακή, ενώ κατόπιν επιστρέφει στη χώρα. Τα δυο ματς με Κύπρο και Κόσοβο (9 και 12 Ιουνίου αντίστοιχα) θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Ολες οι αναμετρήσεις αυτού του μήνα ξεκινούν στις 21.45.