Ο Στίβεν Τσούμπερ θα γυρίσει τελικά στην Αθήνα, χωρίς να αγωνιστεί στην Εθνική Ελβετίας, καθώς έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Με αυτές αγωνίστηκε, με δική του επιμονή μάλιστα απέναντι στον Απόλλωνα. Οπως είναι φυσικό, στο περιβάλλον τουλάχιστον της ΑΕΚ αμέσως αναπτύχθηκε ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αμέσως μετά τη διακοπή.
Αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως μέσα στην ομάδα δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία. Λεγόταν μάλιστα χθες και προς τα έξω, πως το πρόβλημα ήταν γνωστό πριν από το ματς με τον Απόλλωνα, αγωνίστηκε ωστόσο ο Τσούμπερ, όμως η κατάσταση του δεν επιδεινώθηκε μετά το παιχνίδι. Σαν να φαίνεται πως περισσότερο υπήρχε ανησυχία μήπως με την εθνική Ελβετίας και την πίεση των προπονήσεων και των δύο αγώνων υπάρξει ζήτημα και η επιστροφή του παίκτη στην Αθήνα, μάλλον φέρνει περισσότερο ηρεμία. Βεβαίως όλα αυτά μένει να αποδειχθούν με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις αύριο Τετάρτη.
Με τον Ελβετό να είναι στα Σπάτα. Αν είναι και εντάξει για να μπει γρήγορα στο κανονικό πρόγραμμα, είναι πολύ θετικό για τον Γιαννίκη πως δεν θα τον στερηθεί στην προετοιμασία του ντέρμπι.
Στο μεταξύ χθες ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, σε συνέντευξή του στην Αυστρία αποκάλυψε πως μετά το τέλος του πρώτου γύρου θα κάνει μια επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο, για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις με τις οποίες παίζει αυτό το διάστημα. Ο Στάνκοβιτς δεν ήταν απόλυτα ακριβής, καθώς η επέμβαση προγραμματίζεται να γίνει αμέσως μετά το τελευταίο ματς του 2021, για να εκμεταλλευθεί και τη διακοπή για τις γιορτές.
Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Στάνκοβιτς θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη και ίσως χάσει ένα ή δύο ματς. Και γενικά για χειρουργείο μιλάμε, ποτέ δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά. Αυτό λοιπόν έρχεται και… κολλάει με τις πληροφορίες της «Εφ.Συν.» πως η ενίσχυση της ΑΕΚ και στη θέση κάτω από τα γκολπόστ είναι δυνατά μέσα στο πρόγραμμα για τον Γενάρη. Κάποιος δηλαδή που ενδεχομένως να είναι κι έτοιμος από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού για να καλύψει ενδεχόμενη απουσία του Στάνκοβιτς, έστω και λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο.
