Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Άρης στο Καζαστάν κόντρα στην Αστάνα. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση στο ευρωπαϊκό ξεκίνημα στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League και θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καλή εικόνα στο πρώτο 45λεπτο αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα προβλήματα αναποτελεσματικότητας. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του Άρης «έπεσε» και το έργο της ομάδας του Άκη Μάντζιου, που κυνηγούσε το σκορ, έγινα ακόμα δυσκολότερο.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-cczplzhp5mkh-st

Η Αστάνα, με μπροστάρη τον Τομάσοφ, παραβίασε την εστία του Άρη δύο φορές, μία σε κάθε ημίχρονο.

Το πρώτο γκολ το πέτυχε στο 24’ και το δεύτερο στο 70’.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-cczqsun9keh5-st


Αστάνα: Νεπογκόντοφ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Μπίτρι, Σιμούνοβιτς, Εμπόνγκ, Κουάτ (84′ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Μπαρσεγκιάν (87′ Μπετσϊράι), Εουτζένιο (78′ Τομάσεβιτς)

Άρης: Ντε Μάτος, Σάκιτς (78′ Χαΐροβιτς), Μπεναλουάν, Δεληζήσης (77′ Τζέγκο), Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (62′ Μήτρογλου), Ματέο Γκαρσία (46′ Μπρούνο), Μπερτόγλιο, Μαντσίνι (87′ Μάνος)


► Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αργά το απόγευμα, ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Σενεγαλέζου μέσου Papa Alioune Ndiaye.