ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στο στρατόπεδο του Αρη πίστευαν ότι μετά το διπλό με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού η ομάδα θα έμπαινε πάλι σταθερά σε ρότα επιτυχιών. Ωστόσο, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, επανήλθε στο προσκήνιο η συζήτηση που είχε ανοίξει και μετά το κακό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ.

Η ομάδα μοιάζει πλέον προβλέψιμη, ειδικά όταν ο αντίπαλος κλείνει καλά τους χώρους μπροστά από την εστία του και δίνει χώρο στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», ενώ παράλληλα φαίνεται ότι η ομάδα δεν βγάζει την ενέργεια που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη σε συζητήσεις αυτού του τύπου και σε μία γενικότερη προσπάθεια ανασύνταξης και με αυτά τα δεδομένα, το παιχνίδι της Κυριακής στην Τρίπολη αποκτά χαρακτήρα μονόδρομου επιστροφής στις νίκες.

Εντός των αποδυτηρίων ο Μάντζιος προσπαθεί να τονίσει πόσο άδικο θα είναι ο Αρης να μην καταφέρει να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια και την ίδια ώρα στηρίζει βαριά χαρτιά όπως ο Μπρούνο Γκάμα, προκειμένου να φορμαριστούν και να βγάλουν και πάλι τον καλό τους εαυτό, οδηγώντας την ομάδα σε ξέφωτο.