Να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί σε χρόνο dt ευελπιστεί ο Παναθηναϊκός μετά τις απανωτές σφαλιάρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και εν όψει του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Το κλίμα βελτιώθηκε σ’ έναν βαθμό μετά τα προχθεσινά τετ α τετ του Λάζλο Μπόλονι με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει ότι η αντίδραση των «πράσινων» θα είναι η δέουσα στο επικείμενο ντέρμπι της Λεωφόρου, με το οποίο θα πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της αναμέτρησης για τον σύλλογο και τον στόχο της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Από αμιγώς αγωνιστικής πλευράς ο Ρουμάνος προπονητής είδε με ικανοποίηση χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί τον Φραν Βέλεθ και τον Σε Νιάς να ανεβάζουν ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησαν και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, αμφότεροι προβλέπεται να τεθούν στη διάθεσή του τις προσεχείς ημέρες και άρα να είναι ετοιμοπόλεμοι την Κυριακή.
Στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι επιστρέφουν επίσης οι Γιοάν Μολό και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που εξέτισαν τις ποινές της τιμωρίας τους στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον αντίποδα ο Ρουμάνος προπονητής δεν είναι σε θέση να υπολογίζει τους τραυματίες Γιουνούς Σανκαρέ, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιάννη Μπουζούκη και Αντόνιο Σαβιέρ.
Χθες στο Κορωπί ακολούθησαν αποθεραπεία οι Πούγγουρας, Τζαβίδας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ ατομικό έκαναν οι Βέλεθ, Νιάς, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης. Απών ήταν ο Σανκαρέ όπως και ο Καμπετσής, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Το πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και αγωνιστικά παιχνίδια τριών ομάδων.
