Το χιούμορ είναι θέμα αισθητικής αν και η ετυμολογία της λέξης σχετίζεται με το αστείο ή το ευφυολόγημα που καλύπτεται με σοβαροφανές ύφος. Ο Λάζλο Μπόλονι το πήγε σε άλλο επίπεδο και τους άφησε όλους… ξερούς στο Κορωπί. Τι ακριβώς έκανε ο Ρουμάνος προπονητής σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova;
Κάλεσε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να σταματήσει να κάνει… τον άρρωστο και να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις ενόσω μία ημέρα νωρίτερα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης κοιλιακών-προσαγωγών.
Μέχρι να εξακριβωθεί ότι ο Μπόλονι έκανε «μαύρο» χιούμορ με τον τραυματισμό του Κουρμπέλη, η πλειονότητα των «πράσινων» στο Κορωπί «πάγωσαν» και χρειάστηκε κάμποσος χρόνος για να επανέλθει η ηρεμία λίγα 24ωρα πριν από το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, όπου επιστρέφουν οι Σάντσες και Βιγιαφάνιες. «Σχετικά με τον Κουρμπέλη, θα ήθελα να του πω να σταματήσει να κάνει ότι είναι δήθεν άρρωστος και να γυρίσει στις προπονήσεις γιατί θέλω να δουλέψω μαζί του στη φυσική κατάσταση. Ναι, δημιουργεί προβλήματα η απουσία του Κουρμπέλη. Θα θέλαμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας» ήταν τα λόγια του.
Οσον αφορά τις πιθανότητες που υπάρχουν για έξοδο στην Ευρώπη, υπογράμμισε: «Το μόνο που δεν θα ήθελα να πω είναι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και να μην κοιτάμε μελλοντικά πράγματα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να έχω φαντασίες και μετά να μη γίνονται πράγματα. Κοιτάζω πάντα το επόμενο παιχνίδι. Θέλω μικρά βήματα, αυτό έγινε με την ΑΕΚ με τον Αρη και τώρα έχουμε τον ΟΦΗ, ματς στο οποίο θέλουμε τη νίκη».
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τους Κρητικούς το Σάββατο στη Λεωφόρο και στοχεύει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Το «τριφύλλι» έχει μάθει να ζει με τι απουσίες του και ο Μπόλονι αναμένεται να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που παρατάχθηκε απέναντι στον Αρη. Ο Σάντσες διεκδικεί τη θέση του Μολό στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά φαβορί είναι ο Γάλλος μαζί με τους Διούδη, Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή και Ιωαννίδη.
