Στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ουσιαστικά από σήμερα ο ΠΑΟΚ –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου–, καθώς συνέτριψε με 5-0 την ΑΕΛ, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.
Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Χρήστο Τζόλη που σημείωσε χατ τρικ στον αγώνα. Ο «δικέφαλος» που ήταν καταιγιστικός ανά διαστήματα, πήρε προβάδισμα μόλις στο 9′ με τον Τζόλη, ο οποίος στο 21 διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, καθώς και της ομάδας του.
Η υπεροχή του «δικεφάλου» συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα στο 47′ και, λίγο πιο μετά (στο 55′) να φτάνει και σε τέταρτο γκολ με τον Ίνγκασον. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε πάλι ο Τζάλης στο 74΄, επισφραγίζοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα (72′ Λύρατζης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Σοάρες, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (73΄ Σβαμπ), Ουάρντα (60′ Λάμπρου), Α. Ζίβκοβιτς (73΄ Μουργκ), Τζόλης και Κρμέντσικ (59′ Κούτσιας).
ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Γκοτζαμανίδης (63΄Τσόσιτς), Ζίζιτς, Μπέρτος (64′ Νικολιάς), Μαϊδανός, Κολομπίνο (82΄Στοϊνοβιτς), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Γλυνός (63′ Πινακάς) και Ντουρμισάι (76′ Νούνιτς).
