ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Τάσος Τσατάλης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Από χθες ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες για την προετοιμασία εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψε κανονικά και ο Μάρκο Λιβάγια. Ολους, εκτός από έναν, τον Παουλίνιο, που μένει ακόμα στην Πορτογαλία περιμένοντας να κάνει νέο τεστ Covid το Σάββατο, για να μπορέσει να ταξιδέψει.

Σημαντικό επίσης πως οι παίκτες που είναι στα Σπάτα είναι όλοι υγιείς αυτή τη στιγμή και οι πιθανότητες να μπορεί να επιλέξει για το Φάληρο ο Χιμένεθ μέσα απ’ όλη… τη δεξαμενή είναι πολλές.

Ωστόσο το ντέρμπι της Κυριακής είναι μεν στο προσκήνιο, αλλά στο προσκήνιο είναι και η προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ να υπάρξει «αποσυμφόρηση» στα Σπάτα. Πρώτος στόχος να βρεθεί λύση με τον Νταβίντ Σιμάο των 400 χιλιάδων τον χρόνο, που δεν υπολογίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μορεϊρένσε για τον δανεισμό του ώς το τέλος της σεζόν και στην ΑΕΚ το βλέπουν θετικά.

Υπολογίζουν πως θα γλιτώσουν το υπόλοιπο του συμβολαίου του ή σημαντικό μέρος του κι εφόσον πάρει παιχνίδια στην Πορτογαλία, ίσως το συμβόλαιό του να λυθεί με μεγαλύτερη ευκολία το καλοκαίρι. Στον δρόμο του δανεισμού για την ομάδα από την οποία αποκτήθηκε, τη Ζελέσνιτσαρ της Βοσνίας, είναι και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Ο νεαρός Μπότος είναι έτοιμος να υπογράψει για δανεισμό στην ολλανδική Go Ahead Eagles, ενώ επιλογές αναζητούνται και για τους Χριστόπουλο και Σαρδέλη. Ο στόχος είναι να πάει το ρόστερ στους 26 με 27 παίκτες από τους 34 που βρίσκονται τώρα καθημερινά στα Σπάτα.