Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει το πρωί για την Κύπρο ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League και το ευχάριστο για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του είναι ότι έχουν στην αποστολή και τον Δημήτρη Γιαννούλη.
Ο 25χρονος μπακ πέρασε το απαραίτητο διάστημα θεραπείας για τον κορονοϊό και παράλληλα έκανε και τα αρνητικά τεστ που προβλέπονται βάσει του πρωτοκόλλου της UEFA, δίνοντας στον προπονητή του μία σημαντική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός καλείται να αποφασίσει αν ο Κατερινιώτης μπακ μπορεί να παίξει από την αρχή ή θα τον κρατήσει πάγκο, επιλέγοντας λύση ανάγκης και θα τον ρίξει στη μάχη αν ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρνει καλά κόντρα στην κυπριακή ομάδα.
Συνολικά, η αποστολή περιλαμβάνει 24 παίκτες και σ’ αυτούς δεν είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που συμπλήρωσε κάρτες και θα επανέλθει σε δράση στην τελευταία αγωνιστική με τη Γρανάδα. Ο Γκαρσία πάντως είχε την ευκαιρία να φρεσκάρει σημαντικούς παίκτες κρατώντας τους εκτός αρχικού σχήματος του αγώνα με τη Λαμία (Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Αντίργια Ζίβκοβιτς) και περιμένει από την ομάδα του πειστική εμφάνιση για το διπλό.
Πάντως, χθες προέκυψε πρόβλημα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια (δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA για τα ευρωπαϊκά ματς) ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
