ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Τάσος Τσατάλης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Από την αρχή υπήρχε αισιοδοξία στην ΑΕΚ πως η ενόχληση, που έκανε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να ζητήσει αλλαγή την Κυριακή στο ματς με τη Λάρισα, δεν ήταν κάτι που θα τον κρατούσε εκτός αγωνιστικής δράσης για κάποιο από τα παιχνίδια που ακολουθούν. Ενισχύθηκε τη Δευτέρα, αλλά πιστοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή του διεθνούς Ιρανού φορ στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ετσι δηλώνει παρών στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα για το αυριανό ματς με τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αυτό ήταν το καλό νέο, όμως από την άλλη επιβεβαιώνεται πως είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα με το χτύπημα στο γόνατο για τον Ελντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, που αποχώρησε την Κυριακή με κάκωση, χθες έκανε θεραπεία. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πόσες μέρες θα χρειαστεί να συνεχίσει έτσι, αλλά τουλάχιστον για την Πέμπτη δεν υπολογίζεται. Υπάρχει όμως ο Ινσούα, που πήρε ήδη και χρόνο συμμετοχής την Κυριακή και είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας μετά το πρόβλημα που πέρασε με τον Covid 19, στη διάρκεια της διακοπής.

Ακόμη δύο παίκτες που είχαν βγει θετικοί μέσα στη διακοπή έκαναν χθες την πρώτη τους κανονική προπόνηση, οι νεαροί Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και Ζίγκα Λάτσι.

Αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι η τελική εκτίμηση του Μάσιμο Καρέρα, για το αν θα βάλει στην ομάδα από το αυριανό ματς και τον Λιβάι Γκαρσία ή αν θα περιμένει το μεθεπόμενο με τον Αστέρα Τρίπολης. Το βασικό ζήτημα για τη Ζόρια είναι πάντως η αντικατάσταση του Πέτρου Μάνταλου που θα εκτίσει ποινή από κάρτες.

Χθες βγήκαν αρνητικά όλα τα τεστ που έκανε το πρωί το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο μόνος αυτή την περίοδο που είναι θετικός και παραμένει σε καραντίνα είναι, από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ο νεαρός Σέρβος Πέταρ Καρακλάγιτς.