Τη δυνατότητα να σφυρίζει κανονικά και με τον νόμο θα έχει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, στον οποίο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος εξόδου από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».
Ο ανακριτής Διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, άκουσε χθες την απολογία του διαιτητή του Συνδέσμου Φθιώτιδας και χαρακτήρισε ξεχωριστή την περίπτωσή του, καθώς το κατηγορητήριο είναι ελαφρύτερο!
Ετσι, λοιπόν, σε αντίθεση με τους Αμπάρκιολη, Κάμπαξη και Ιωαννίδη που τους απαγορεύτηκε να διαιτητεύσουν μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, στον Δημητρόπουλο δίνεται η δυνατότητα να ασκήσει τα καθήκοντά του. Τις επόμενες μέρες θα απολογηθούν ακόμη δύο ρέφερι. Ο λόγος για τον Θανάση Γιάχο και τον Ηλία Σπάθα.
«Η απόφαση είναι μια απόλυτη δικαίωση του πελάτη μου, όσο και για τον αγώνα που κάνουμε. Του στερήθηκε βέβαια η έξοδος από τη χώρα. Αλλά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, γιατί η διαιτησία του είναι και αντικειμενική και σωστή. Δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται και θεωρώ πως η Δικαιοσύνη έκανε το έργο της στον μέγιστο βαθμό. Περιμένουμε πλέον και την περάτωση της δίκης», δήλωσε ο δικηγόρος του Δημητρόπουλου, Γιάννης Κουσουλός.
Στην Ευελπίδων αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος.
Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της δωροδοκίας – δωροληψίας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (2-1), μετά την ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα.
