Την κατάκτηση του νταμπλ θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός που κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα (3-2) με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» και με γκολ των Μασούρα, Καμαρά, νίκησε με 2-0 τον δικέφαλο του Βορρά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίσθηκαν νωθροί και το 0-0 παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια του 45λέπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίσθηκαν βελτιωμένοι και κατάφεραν να παραβιάσουν δύο φορές την εστία της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να παραβιάσει την εστία του Σα αλλά οι τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του δεν βρήκαν δίχτυα.
Με ανατροπή στον τελικό η ΑΕΚ
Έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης ήταν ο Άρης όμως ο Μάρκο Λιβάγια είχε διαφορετική άποψη και με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90 +6′) μείωσε σε 2-1, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το δεύτερο γκολ που σημείωσε στο 102′, έγραψε το τελικό 2-2 και έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στην ΑΕΚ που έκανε τη μεγάλη ανατροπή.
Τα γκολ των «κιτρινόμαυρων» του Βορρά σημείωσαν οι Μαντσίνι (57′) και Ντιγκινί (90 +3′).
